Evelin Ilves´e Hõrgutav kabatšoki-šokolaadi kook

Koostis:
2,5dl nisujahu
0,5dl jämedaid kaerahelbeid
2dl valget suhkrut
1dl magustamata naturaalset kakaopulbrit
1 tl soodat + natuke sidrunimahla
0,5 tl küpsetuspulbrit
tsipake soola
0,5 tl jahvatatud kaneeli
2 muna
1,75dl taimeõli
4dl riivitud kabatšokki
1dl purustatud pähkleid

Kate:toorjuust+ hapukoor+tuhksuhkur+pähkleid

Kuumuta ahi 175C-ni. Sega eraldi kausis omavahel jahu, kerahelbed, sooda, küpsetuspulber, sool, kakao ja kaneel. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks, nõrista sinna segades õli, seejärel jahusegu. Lõpuks sega käsitsi segades sisse riivitud kabatšokk, pähklid. Kalla vormi– ja küpseta umbes 25-35 min. Kui kook on jahtunud, võid glasuurida ja kaunistada.

Allikas: Presidendiproua Evelin Ilvese retsept augustist 2010

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: