Jõuluheeringas

4 nõrutatud heeringafileed,
1 punane sibul,
1 dl lahjendatud äädikat
2 dl vett,
2 dl suhkrut,
10 tera vürtsi,
10 tera musta pipart,
10 nelki (purustatud),
2 loorberilehte

Sega kõik peale sibula ja heeringa ühes potis kokku. Keeda 4 min ja lase jahtuda. 2.Lõika sibul ja heeringas viiludeks. Võta üks nägus klaaspurk. Pane heeringas ja sibul kihiti purki ja kallajahtunud marinaad peale. Lase jahedas seista.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: