Jõuluheeringas

4 nõrutatud heeringafileed,
1 punane sibul,
1 dl lahjendatud äädikat
2 dl vett,
2 dl suhkrut,
10 tera vürtsi,
10 tera musta pipart,
10 nelki (purustatud),
2 loorberilehte

Sega kõik peale sibula ja heeringa ühes potis kokku. Keeda 4 min ja lase jahtuda. 2.Lõika sibul ja heeringas viiludeks. Võta üks nägus klaaspurk. Pane heeringas ja sibul kihiti purki ja kallajahtunud marinaad peale. Lase jahedas seista.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: