VÜRTSIKAS KURGISALAT

3 kg kurke
4–5 sibulat
1 küüslaugupea
4–5 tilliõisikut
1–3 sl soola (maitse järgi)
3 sl suhkrut
4 sl 30%-list äädikat
1 sl sinepit
1 tl pipart
paar mustasõstralehte ja mädarõikaviilu

Tükelda kurgid, sibulad ja küüslauk, lisa maitseained ja segage. Jäta salat kaane alla 24 tunniks seisma, vahetevahel seda segades, et maitse ühtlustuks.
Pane salat purkidesse. Hoidis seisab plastmasskaane all külmikus või külmas keldris paar kuud.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: