AROONIASIIRUP KIRSILEHTEDEGA ( mustasõstralehtedega)

1 kg arooniamarju
2 tl sidrunihapet ( või maitsesta sidrunimahlaga)
suur peotäis kirsilehti
Ühe liitri mahla kohta:
4-8 dl suhkrut
Marjad ja kirsilehed pesta. Vesi keeta ja kallata marjadele, hoida 5 minutit, kallata keedunõusse tagasi ja lisada sidrunihape, kuumutada keemiseni. Marjad ja lehed panna kihiti nõusse ja valada üle keeva lahusega. Hoida 24 tundi, kurnata ja lisada suhkur. Keeta, panna purkidesse ja sulgeda õhukindlalt. Kirsilehtede asemel võib kasutada ka mustasõsta lehti ja sidrunhappe asemel ebaküdoonia vilju või sidruni mahla.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: