KODUNE KETšUP 2

1 kg punased tomateid
1 porrulauk
2 sibulat
1 petersellijuur
2 õuna
2 küünt küüslauku
1 sl soola
2 sl suhrut
1 noaotsatäis kaneeli
1 noaotsatäis muskaatpähkelit
1 noaotsatäis jahvatatud nelki
1 noaotsatäis paprikat
1 noaotsatäis valge pipart
30% äädikas maitse järgi
Tomatid tükeldada ja panna kuiva paksupõhjalisse keedunõusse. Kuumutada keema, lisada tükeldatud sibulad, porrulauk, (petersell) ja õunad ning kuumutada tasasel tulel. Kuumutamise ajal lisada tükeldatud küüslauk. Köögiviljasegu püreerida ja keeta koos vürtsidega paksemaks. Kuum ketšup valada väikestesse kuumadesse pudelitesse, igale pudelile panna peale tilgake õli ja sulgeda õhukindlalt. Jahutada kiiresti..

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: