KODUNE KETšUP 2

1 kg punased tomateid
1 porrulauk
2 sibulat
1 petersellijuur
2 õuna
2 küünt küüslauku
1 sl soola
2 sl suhrut
1 noaotsatäis kaneeli
1 noaotsatäis muskaatpähkelit
1 noaotsatäis jahvatatud nelki
1 noaotsatäis paprikat
1 noaotsatäis valge pipart
30% äädikas maitse järgi
Tomatid tükeldada ja panna kuiva paksupõhjalisse keedunõusse. Kuumutada keema, lisada tükeldatud sibulad, porrulauk, (petersell) ja õunad ning kuumutada tasasel tulel. Kuumutamise ajal lisada tükeldatud küüslauk. Köögiviljasegu püreerida ja keeta koos vürtsidega paksemaks. Kuum ketšup valada väikestesse kuumadesse pudelitesse, igale pudelile panna peale tilgake õli ja sulgeda õhukindlalt. Jahutada kiiresti..

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: