KRÕMPSUV KAPSAHOIDIS

– 2,5 kg kapsast
– 500 g porgandit
– 500 g punast paprikat
– 500 g sibulat
-(500g punapeeti)Kuna punapeet on magus, siis vähendada suhkru kogust
Marinaad:
– 200 g suhkrut
– 2 sl soola
– 5 sl 30% äädikat
– 5 küüslauguküünt
– 300-500 ml toiduõli
Segage suhkur, sool, äädikas, õli ja purustatud küüslauk – jätke marinaad köögiviljade tükeldamise ajaks seisma.
Riivige- viilutage kapsas, porgand, paprika ja sibul, segage ja pigistage. Lisage köögiviljadele marinaad ja segage läbi. Laske seista külmikus 48 tundi, vahepeal segage. Pange valmis salat puhastesse purkidesse – kuumutada ei ole vaja!
Hoidis seisab külmikus või jahedas keldris jõuludeni (kui enne otsa ei saa). Proovige lisada ka toorest riivitud peeti.

http://www.maaleht.ee/news/tarbija/tarbijauudised/article.php?id=57696810

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: